2009. október 1., csütörtök

Nem bírt egymással a Bayern és a Juve (0:0)

Tapogatózó játékkal indult a szerdai játéknap rangadója, amelyet két korábbi BL-győztes vívott: a Juventus látogatott Münchenbe. Az első percekben legalább veszélyben forogtak a kapuk – elsősorban a torinóiaké –, ezt követően azonban negyedórányi eseménytelen mezőnyjáték következett. Először Diego unta rá erre, aki egy percen belül kétszer is távoli lövéssel vétette magát észre, a túloldalon viszont Ribéry csapott be két védőt is parádés cselekkel, majd közelről centikkel emelt a kapu fölé.
Ezek után egyértelműen a hazaiak kerültek fölénybe, s ők vezettek veszélyesebb támadásokat is. A túloldalon csak egy, igaz, annál veszélyesebb esemény történt, amikor Camoranesi lövését kellett hárítania Buttnak. Ekkor már sokkal látványosabb játék folyt a pályán. A hazaiak számára azonban nem jött jól, hogy Robben megsérült, a félidő végén le is kellett cserélni.
Ha lehet, a második félidő még visszafogottabban kezdődött, mint az első. Nem csoda, hogy a játékrész közepén már a hazai szurkolók is hangos füttyszóval illették kedvenceik passzolgatását. Izgalmat legfeljebb Ribéry elfutásai okoztak, de beadásairól rendre lemaradtak a hazai támadók. A túloldalon még ennyit sem produkáltak, s legfeljebb akkor emelkedett a drukkerek vérnyomása, amikor Van Buyten „bénázása” után Iaquinta lőtte el estében a labdát – az érkező csapattárs, Trezeguet elől.
Az utolsó negyedórában egyes-egyedül Iaquinta újabb lövése érdemel még említést az unalomba fulladó találkozón. A döntetlennek a vendégek örülhetnek jobban, hiszen legfőbb riválisuk otthonából sikerült ponttal távozniuk, igaz, jelenleg így sem állnak továbbjutó helyen.

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése